Νέα - Ανακοινώσεις / Δελτία Τύπου

Στις 11-10-2014 πραγματοποιήθηκαν δύο συνεδριάσεις του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Κ.Ε.ΔΗ.ΖΑ.Μ.

Τρί, 14/10/2014 - 13:15

Στις 11-10-2014 ημέρα Σάββατο και ώρα 11.00 πραγματοποιήθηκαν δύο συνεδριάσεις του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ζαγοράς-Μουρεσίου-Κ.Ε.ΔΗ.ΖΑ.Μ. Η πρώτη ειδική συνεδρίαση αφορούσε τη Συγκρότηση σε σώμα του νέου Δ.Σ. της  Κ.Ε.ΔΗ.ΖΑ.Μ. –καθορισμός αρμοδιοτήτων και η δεύτερη συνεδρίαση αφορούσε θέματα οργάνωσης και λειτουργίας της επιχείρησης.

Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΗΖΑΜ κ. Ρεπανίδης Βασίλης μεταξύ άλλων τόνισε τα εξής :

θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Δήμαρχο που μας τιμά με την παρουσία του στις πρώτες μας συνεδριάσεις και να τον ευχαριστήσω θερμά που μου εμπιστεύτηκε και μου ανέθεσε την επιχείρηση του Δήμου.

Θέλω να τον βεβαιώσω ότι θα δουλέψουμε σκληρά και θα ανεβάσουμε ψηλά αυτή την επιχείρηση. Η επιχείρηση που αναλαμβάνουμε είναι Κοινωφελής που σημαίνει ότι δουλεύουμε για να βοηθήσουμε κόσμο που έχει ανάγκη, να δώσουμε μια δεύτερη ευκαιρία σε ανθρώπους που θέλουν να πάνε μπροστά, να βοηθήσουμε τον τόπο μας και να τον αναδείξουμε μέσα από διάφορες εκδηλώσεις είτε αθλητικές είτε πολιτιστικές.

Ο Δήμαρχος κ. Κουτσάφτης  τόνισε την σημασία της επιχείρησης ως εργαλείο υποστήριξης του Δήμου, επέστησε την προσοχή για την διοίκηση στα μέλη  και ευχήθηκε καλή επιτυχία στον Πρόεδρο  και στη νέα διοίκηση.

Αντίστοιχες ήταν και  οι δηλώσεις της αντιπροέδρου της ΚΕΔΗΖΑΜ ,αντιδήμαρχος κ. Χριστοδούλου Γεωργία και του αντιδημάρχου κ. Κοντογιώργου Αποστόλη οι οποίοι ευχήθηκαν καλή επιτυχία στον Πρόεδρο και στα νέα μέλη της διοίκησης.

Σχετικά Αρχεία

ΣυνημμένοΜέγεθος
Αρχείο deltio_typoy-kedizam.docx11.83 KB

Ερωτηματολόγιο Ικανοποίησης Επισκεπτών

Πείτε μας τη γνώμη σας

Σχετικά με το Δήμο

Ο Δήμος Ζαγοράς - Μουρεσίου προέρχεται από τη συνένωση των δύο Δημοτικών Ενοτήτων Ζαγοράς, Μουρεσίου.

Επισκέπτες

Επικοινωνία

Δήμος Ζαγοράς - Μουρεσίου (Δημοτικές Ενότητες Ζαγοράς και Μουρεσίου).

Τηλέφωνο: 24263 50103Τ.Κ.: 37001Email: dzag.mour@gmail.com