Νέα - Ανακοινώσεις / Δελτία Τύπου

Διανομή προϊόντων μέσω του ΤΕΒΑ

Δευ, 16/12/2019 - 09:45

Ο Δήμος Ζαγοράς Μουρεσίου εταίρος της ΚΣ Μαγνησίας/Σποράδων ανακοινώνει ότι την Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2019  θα πραγματοποιήσει  διανομή  προϊόντων στα πλαίσια του Επιχειρησιακού Προγράμματος  Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας (ΤΕΒΑ/FEAD).

 

Ωφελούμενοι είναι  οι δικαιούχοι του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ), που έχουν δηλώσει, ότι επιθυμούν να συμμετέχουν και στο ΤΕΒΑ.

Η διανομή θα γίνει από τις 10:00π.μ έως τις 14:00μ.μ στο Παρκινγκ κάτω από το Δημαρχείο Ζαγοράς και για την αποφυγή της ταλαιπωρίας τους, οι δικαιούχοι θα προσέρχονται στο χώρο μόνο κατόπιν της τηλεφωνικής ενημέρωσής τους για την ώρα και ημέρα προσέλευσης τους.

 

Οι δικαιούχοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους επίσημο έγγραφο πιστοποίησης ΑΜΚΑ και την Αστυνομική τους Ταυτότητα για τους ημεδαπούς ή το Διαβατήριο για τους αλλοδαπούς. Εάν η παραλαβή δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί για σοβαρούς λόγους από τον ωφελούμενο  ή  μέλος της οικογένειάς του, τα προϊόντα θα μπορεί να παραλάβει τρίτο πρόσωπο  προσκομίζοντας εξουσιοδότηση με το γνήσιο της υπογραφής του ωφελούμενου.

Σχετικά Αρχεία

Ερωτηματολόγιο Ικανοποίησης Επισκεπτών

Πείτε μας τη γνώμη σας

Σχετικά με το Δήμο

Ο Δήμος Ζαγοράς - Μουρεσίου προέρχεται από τη συνένωση των δύο Δημοτικών Ενοτήτων Ζαγοράς, Μουρεσίου.

Επισκέπτες

Επικοινωνία

Δήμος Ζαγοράς - Μουρεσίου (Δημοτικές Ενότητες Ζαγοράς και Μουρεσίου).

Τηλέφωνο: 24263 50103Τ.Κ.: 37001Email: dzag.mour@gmail.com