Νέα - Ανακοινώσεις / Δελτία Τύπου

Μήνυμα σφάλματος

Deprecated function: Unparenthesized `a ? b : c ? d : e` is deprecated. Use either `(a ? b : c) ? d : e` or `a ? b : (c ? d : e)` in include_once() (line 1439 of /home/dzagoramouresi/public_html/includes/bootstrap.inc).

Κων. Καραγεωργίου για τη σύσκεψη με τον Πρωθυπουργό στο Μαξίμου: Σε θετική κατεύθυνση ο οδικός χάρτης, απαραίτητες οι επιταχύνσεις

Τρί, 12/03/2024 - 11:45

 

Καθοριστικό παράγοντα θεωρεί τις επιταχύνσεις στην υλοποίηση των αποκαταστάσεων από τις πλημμύρες, ο Δήμαρχος Ζαγοράς – Μουρεσίου κ. Κων. Καραγεωργίου ο οποίος συμμετείχε στην σύσκεψη των θεσμικών φορέων της Θεσσαλίας στο Μέγαρο Μαξίμου με τον Πρωθυπουργό και μέλη της Κυβέρνησης.
«Επείγει η συμφωνία σε έναν οδικό χάρτη για να προχωρήσουμε στη συνέχεια με ταχείς ρυθμούς στην υλοποίηση του σχεδιασμού. Ο χρόνος πιέζει ασφυκτικά και οι επιταχύνσεις είναι αναγκαίες» ανέφερε μετά τη σύσκεψη ο κ. Καραγεωργίου και συνέχισε: Η πρωτοβουλία του Πρωθυπουργού να προκύψει σύντομα, μέσα από διαβούλευση και συναινέσεις, το τελικό πλαίσιο βέλτιστων λύσεων, δίνει το στίγμα των ρυθμών που πρέπει να ακολουθηθούν στο εξής.
Στον Δήμο Ζαγοράς – Μουρεσίου, με διάσπαρτα περίπου 160 σημεία στα οποία αποτυπώνονται και σήμερα οι καταστροφικές πλημμύρες του Σεπτεμβρίου 2023, οι ανάγκες για νέα ανθεκτικά έργα, είναι επείγουσες.
Οι ανησυχίες της τοπικής κοινωνίας, εν όψει και της νέας τουριστικής περιόδου, γίνονται εντονότερες και οι παρεμβάσεις που έχουν αποφασιστεί, θα πρέπει να δρομολογηθούν με τις ταχύτερες διαδικασίες», καταλήγει ο κ. Κ. Καραγεωργίου.

 

Σχετικά Αρχεία

ΣυνημμένοΜέγεθος
Αρχείο dimos_zagoras_-moyresioy_gia_maximoy.docx13.53 KB

Φωτογραφίες

Ερωτηματολόγιο Ικανοποίησης Επισκεπτών

Πείτε μας τη γνώμη σας

Σχετικά με το Δήμο

Ο Δήμος Ζαγοράς - Μουρεσίου προέρχεται από τη συνένωση των δύο Δημοτικών Ενοτήτων Ζαγοράς, Μουρεσίου.

Επισκέπτες

Επικοινωνία

Δήμος Ζαγοράς - Μουρεσίου (Δημοτικές Ενότητες Ζαγοράς και Μουρεσίου).

Τηλέφωνο: 24263 50103Τ.Κ.: 37001Email: dzag.mour@gmail.com