Νέα - Ανακοινώσεις / Δελτία Τύπου

Ανακοίνωση για απευθείας παραχώρησης χρήσης αιγιαλού - αιτήσεις

Πέμ, 11/05/2023 - 13:45 έως Παρ, 30/06/2023 - 14:30

«ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΧΡΗΣΗΣ ΑΙΓΙΑΛΟΥ»

 Εν όψει της  έναρξης των διαδικασιών που απαιτούνται για την παραχώρηση αδειών απλής χρήσης αιγιαλού και παραλίας, για τα έτη 2023-25, σύμφωνα µε τα οριζόµενα  του Ν.2971/01 και την υπ΄ αριθ. ΑΠ38609ΕΞ2023/ΥΠΟΙΚ10.03.2023, Κ.Υ.Α που δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ1432/10.03.2023, παρακαλούνται, όσοι διατηρούν όμορη προς τους ως άνω χώρους επιχείρηση και επιθυμούν να μισθώσουν αυτούς, να υποβάλλουν σχετική αίτηση στο Γραφείο Πρωτοκόλλου του Δήμου Ζαγοράς Μουρεσίου, (Ζαγοράς ή Τσαγκαράδας).

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους στον Δήμο μέχρι και την 30ην Ιουνίου 2023..

Επισημαίνεται ότι επειδή για όλες τις περιπτώσεις λαμβάνεται προέγκριση από το Αυτοτελές Γραφείο Δημόσιας Περιουσίας Μαγνησίας στο Βόλο, προς αποφυγή καθυστερήσεων καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους άμεσα..

Στην αίτηση αναγράφονται :

α) το ονοματεπώνυμο ή η επωνυμία του αιτούντος, το είδος και η διεύθυνση της επιχείρησης (εάν πρόκειται για εταιρείες θα πρέπει να προσκομίσουν το εταιρικό τους), διεύθυνση κατοικίας και τηλέφωνα επικοινωνίας,

β) η θέση, η έκταση (τ.μ.) και η δραστηριότητα που θα ασκηθεί στον αιτούμενο προς χρήση χώρο (π.χ. τοποθέτηση ομπελοκαθισμάτων, εκμίσθωση θαλάσσιων μέσων αναψυχής).

Μαζί με την αίτηση συνυποβάλλονται :

α) φωτοαντίγραφο της άδειας λειτουργίας καταστήματος με την ρητή προϋπόθεση ότι αυτή ισχύει ή έναρξη δραστηριότητας.από την αρμόδια Δ.Ο.Υ.

β) βεβαίωση από την ταμιακή υπηρεσία του Δήμου, ότι ο ενδιαφερόμενος δεν είναι οφειλέτης του Δήμου (Δημοτική Ενημερότητα),

γ) ταμιακή απόδειξη με το Α.Φ.Μ. της επιχείρησης ή έντυπο της αρμόδιας Δ.Ο.Υ. περί χορήγησης Α.Φ.Μ.,

δ) φωτοαντίγραφο του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας, 

ε) φωτοτυπία της τελευταίας άδειας που έχει χορηγηθεί,

στ) απόσπασμα ορθοφωτοχάρτη με συντεταγμένες συστήματος ΕΓΣΑ 87, όπου θα απεικονίζεται η θέση , οι διαστάσεις και το εμβαδόν του κοινόχρηστου χώρου.

Για περισσότερα διαβάστε εδώ:

 

 

Σχετικά Αρχεία

ΣυνημμένοΜέγεθος
Αρχείο anakoinosi1.docx69.3 KB

Ερωτηματολόγιο Ικανοποίησης Επισκεπτών

Πείτε μας τη γνώμη σας

Σχετικά με το Δήμο

Ο Δήμος Ζαγοράς - Μουρεσίου προέρχεται από τη συνένωση των δύο Δημοτικών Ενοτήτων Ζαγοράς, Μουρεσίου.

Επισκέπτες

Επικοινωνία

Δήμος Ζαγοράς - Μουρεσίου (Δημοτικές Ενότητες Ζαγοράς και Μουρεσίου).

Τηλέφωνο: 24263 50103Τ.Κ.: 37001Email: dzag.mour@gmail.com