Νέα - Ανακοινώσεις / Δελτία Τύπου

Ανοιχτή επιστολή προέδρου Κ.Ε.ΔΗ.ΖΑ.Μ. για χορηγία

Σάβ, 22/11/2014 - 14:00 έως Κυρ, 23/11/2014 - 13:45

Χορηγία για την  υλοποίηση εορταστικών εκδηλώσεων Χριστουγέννων-Πρωτοχρονιάς στην πλατεία του Αϊ Γιώργη Ζαγοράς

Αγαπητές δημότισσες και αγαπητοί δημότες,

Το διοικητικό συμβούλιο της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου ( ΚΕΔΗΖΑΜ)  αποφάσισε να υλοποιήσει εορταστικές εκδηλώσεις Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς από την Τρίτη 23 Δεκεμβρίου έως  το Σάββατο 3 Ιανουαρίου του νέου έτους στην πλατεία του Αϊ Γιώργη στη Ζαγορά.

Για την υλοποίηση των εορταστικών εκδηλώσεων στο χώρο της πλατείας θα τοποθετηθούν σπιτάκια –ξύλινες κατασκευές- όπου οι επιχειρηματίες, φορείς και σύλλογοι θα μπορούν να εκθέτουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους.

Σε ένα σπιτάκι η Δημοτική Επιχείρηση  θα προβάλλει το έργο της καθώς και το Δήμο και θα υπάρχουν ευχάριστες εκπλήξεις για τα παιδιά.

Στο χώρο επίσης θα τοποθετηθούν, ένα Καρουσέλ και ένα τραινάκι για τα παιδιά .

Η πλατεία θα στολιστεί  ανάλογα με τα ήθη και έθιμα των ημερών με σεβασμό στο περιβάλλον.

Οι εκδηλώσεις θα περιλαμβάνουν παιχνίδια για παιδιά, χορευτικές και μουσικές παραστάσεις όπως και παραδοσιακή γευσιγνωσία της περιοχής του Πηλίου.

Το πλήρες πρόγραμμα θα εκδοθεί, μετά την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου -περί της παραχώρησης του χώρου της πλατείας, την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου.

Η προβολή των εκδηλώσεων αυτών θα γίνει, με διανομή φυλλαδίων τόσο στην περιοχή όσο και στο Βόλο, με τοποθετήσεις πανό, στην ιστοσελίδα του Δήμου και άλλων φορέων  και στα τοπικά – πανελλήνια  μέσα ενημέρωσης (ραδιόφωνο, εφημερίδα, τηλεόραση).

Ο στόχος των εορταστικών αυτών εκδηλώσεων είναι να καθιερωθεί  θεσμός κάθε χρόνο στη Ζαγορά και να υλοποιηθεί αντίστοιχα σε άλλες  Κοινότητες  συμβάλλοντας  έτσι  ειδικότερα στην προβολή  του Δήμου.

Φίλες και φίλοι ,

Θεωρώ ήταν υποχρέωσή μου η επιστολή αυτή πιστεύοντας ότι με ενημερωμένους πολίτες, επιτυγχάνονται πολλά για το όφελος όλων μας, για το όφελος του Δήμου.

Σας καλώ, εάν προτίθεστε να συνδράμετε ως χορηγοί για την επιτυχία των εορταστικών εκδηλώσεων των  Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας έως την Τρίτη 25 Νοεμβρίου στα τηλέφωνα 2426023708 και 6907198110.

Σημείωση:

Οι ενδιαφερόμενοι Φορείς και επιχειρηματίες που θέλουν να συμμετέχουν σε σπιτάκι παρακαλούνται  να επικοινωνούν στο κινητό 6907198110

Με εκτίμηση
Ο Πρόεδρος του Δ. Σ. της Κ.Ε.ΔΗ.ΖΑ.Μ.
Ρεπανίδης Βασίλειος

Σχετικά Αρχεία

ΣυνημμένοΜέγεθος
Microsoft Office document icon anoihti_epistoli_proedroy_gia_horigia.doc60.5 KB

Ερωτηματολόγιο Ικανοποίησης Επισκεπτών

Πείτε μας τη γνώμη σας

Σχετικά με το Δήμο

Ο Δήμος Ζαγοράς - Μουρεσίου προέρχεται από τη συνένωση των δύο Δημοτικών Ενοτήτων Ζαγοράς, Μουρεσίου.

Επισκέπτες

Επικοινωνία

Δήμος Ζαγοράς - Μουρεσίου (Δημοτικές Ενότητες Ζαγοράς και Μουρεσίου).

Τηλέφωνο: 24263 50103Τ.Κ.: 37001Email: dzag.mour@gmail.com