Νέα - Ανακοινώσεις / Δελτία Τύπου

Σειρά ασφαλτοστρώσεων σε διάφορα σημεία του οδικού δικτύου στον Δήμο Ζαγοράς - Μουρεσίου

Παρ, 19/07/2024 - 13:45

 

Σειρά ασφαλτοστρώσεων σε διάφορα σημεία του οδικού δικτύου στον Δήμο Ζαγοράς - Μουρεσίου
Ασφαλτοστρώσεις σε διάφορα σημεία του οδικού δικτύου του Δήμου Ζαγοράς – Μουρεσίου, βρίσκονται σε εξέλιξη με την επίβλεψη των τεχνικών υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας και Σποράδων.
Μετά τις τεχνικές παρεμβάσεις για την βελτίωση γεωμετρικών χαρακτηριστικών, υλοποιούνται από την Περιφέρεια Θεσσαλίας νέες οδοστρωσίες σύμφωνα με την προτεραιοποίηση η οποία συμφωνήθηκε με τον Δήμο Ζαγοράς – Μουρεσίου.
Αναφέρει σχετικά ο Δήμαρχος Ζαγοράς – Μουρεσίου κ. Κων. Καραγεωργίου: «Σε αγαστή συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας και ειδικά με την Αντιπεριφερειάρχη κα Άννα Μαρία Παπαδημητρίου, υλοποιούμε σταδιακά τον σχεδιασμό για μόνιμες αποκαταστάσεις σε δεκάδες σημεία του οδικού δικτύου και νέους ασφαλτοτάπητες.
Παράλληλα με τις υπόλοιπες παρεμβάσεις στα δίκτυα ύδρευσης και άρδευσης, σε δευτερεύοντα οδικά δίκτυα κ.α., ενώνουμε δυνάμεις με την Περιφέρεια Θεσσαλίας ώστε να αξιοποιήσουμε κάθε διαθέσιμη πίστωση, βελτιώνοντας καθημερινά την ποιότητα ζωής και το τουριστικό προϊόν της περιοχής μας.
Το στοίχημα της ανάτασης κερδίζεται βήμα βήμα μέσα από τις συνέργειες και με την Κεντρική Διοίκηση, ζητώντας επιταχύνσεις σε όλα τα στάδια των παρεμβάσεων που θα υλοποιηθούν από το Υπουργείο Υποδομών.
Διαμορφώνουμε, καταλήγει ο κ. Κων. Καραγεωργίου, νέες συνθήκες προόδου για όλους πιέζοντας για ανθεκτικά έργα με αναπτυξιακό πρόσημο.»

 

Σχετικά Αρχεία

ΣυνημμένοΜέγεθος
Αρχείο dimos_zagoras_-_moyresioy_asfaltika.docx13.81 KB

Φωτογραφίες

Ερωτηματολόγιο Ικανοποίησης Επισκεπτών

Πείτε μας τη γνώμη σας

Σχετικά με το Δήμο

Ο Δήμος Ζαγοράς - Μουρεσίου προέρχεται από τη συνένωση των δύο Δημοτικών Ενοτήτων Ζαγοράς, Μουρεσίου.

Επισκέπτες

Επικοινωνία

Δήμος Ζαγοράς - Μουρεσίου (Δημοτικές Ενότητες Ζαγοράς και Μουρεσίου).

Τηλέφωνο: 24263 50103Τ.Κ.: 37001Email: dzag.mour@gmail.com